Gelat d'arròs amb taronja i xocolata

Ingredients

  • 500ml suc de taronja
  • 80gr arròs
  • 60gr. sucre
  • 250ml crema de cuina de soja
  • Un xic d'aigua, no puc dir-vos la quantitat exacte
  • Xocolata picada
  • Una culleradeta de glicerina líquida (opcional)

6 racions

Elaboració

Per fer aquest gelat, primer farem un suc de taronja.
Aquest suc jo no l'he colat i l'he posat a un cassó a que arrenqués el
bull. En aquest punt he tirat l'arròs i he anat remenant de tant en
tant, perquè no s'enganxés i anés deixant el midó, durant uns 10
minuts. Passat aquest temps he tiratel sucre.
He continuat remenant durant deu minuts més. He provat l'arròs i estava
un xic dur, així que he afegit una mica d'aigua calenta fins que ha
quedat completament cuit amb una tectura com de rissotto. En aquest
moment, l'he retirat del foc i l'he deixat refredar.
Quan ha estat completament fred, he posat l'arròs en un pot amb la crema
de soja i l'he passat pel túrmix, deixant una pasta cremosa, no molt
líquida.
Quan he tingut la pasta feta, hi he afegit xocolata picada amb un ganivet a trossets petits.
He remenat la barreja de la pasta d'arròsi taronja amb la xocolata, com si fos un after-eight o una stracciatella.
Ho he posat al congelador, perquè no tinc màquina de fer gelats, i he
anat remenant cada hora, fins que ha estat completament amb la textura
de gelat.

3h

Notes

La glicerina ajudarà a que el gelat no tingui tants cristalls, però sense aquest ingredient us pot sortir igual de bé.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: